Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2014. június 2., hétfő

Olvasói levél

Nem mai ez a kis levélke, de most újra rátaláltam, és bizony ezek még mindig melengetik kis szívemet! Megosztom e pár sort veletek is:
"Kedves Anikó!
Először is szeretnék gratulálni munkáidhoz igazán lenyűgözőek. Az elmúlt év vége felé találtam rá teljesen véletlenül az oldaladra. Megcsodáltam a munkáid, és akkor döbbentem rá, hogy nekem évek óta van gravírozó gépem amit nem is használtam. Megpróbáltam és óriási sikerélményem volt amikor a micimackót vonalrajz formájában elkészítettem. 49 évesen ismét szerelmes lettem ( amit neked köszönhetek ) azóta kicsit továbbfejlesztettem akkori tudásom. Saját veb oldalam van ahol a munkáim zöme megtalálható. Láttam a bemutató filmedet melyben az ütve gravírozást mutattad be. Az 50. szülinapomra feleségem meglepett egy Dremel géppel, amit imádok és használom azóta is, bár a tüske kicsit húzós árban van. Ez év novembere óta a mentős munka mellett egyéni vállalkozásba kezdtem, gravírozok éjjel-nappal. Ügy érzem megtaláltam amit ezidáig kerestem. Nagyon jól esik mikor megnézik munkáimat és gratulálnak hozzá, bár azért még lenne mit tanulnom tőled. Ezt neked köszönhetem és köszönöm. 
Ne haragudj, hogy levelemmel zavartalak csak úgy éreztem, hogy valamilyen formában ki kell fejeznem hálámat."
Üdvözlettel: M.Ferenc