Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2013. november 27., szerda

HOBBY GRAVÍROZÁS - A kezdő lépések - oktatóanyag

Egy jó ideje dolgozom már egy kiadványon, ami segítséget nyújthat azoknak, akik szemezgetnek a hobby gravírozással, de tanfolyamra nincs lehetőségük, és egyedül nem mernek belevágni. Nagy öröm számomra, hogy az elmúlt évek során az ország egész területéről, sokszor órákat utazva is eljöttetek hozzám tanulni, ezt azonban nem mindenki tudja megtenni. Nekik is segíthet ez az oktatóanyag.
A HOMETOOLS webáruház tulajdonosának segítségével született meg az a DVD, melyet most röviden bemutatok nektek:

Az első fejezetben a megfelelő gépet segítek kiválasztani, illetve segítek eligazodni a piacon kapható gépek, eszközök és kiegészítők között. Megmutatom azt is videóval szemléltetve, hogy miért DREMEL és nem más... Nem, nem azért, mert érdekeltségem van benne... egyszerűen azért, mert csak ez tökéletes... ha nem hiszed nézd meg a videót. Magáért beszél...     
Ezt követően technikai segítséget nyújtok részletes szöveges leírással, és videóval is az alapvető fogások ismertetésével. 
Én azt gondolom, hogy ha valakibe szorult egy kis kreativitás, és van némi kézügyessége, annak a DVD-n lévő anyag fog segíteni annyit, mintha részt vett volna egy kezdő tanfolyamomon... ezt követően pedig már tényleg csak a fantázia szab határt, ki-ki alakítsa a tudást saját ízlése szerint!!
A DVD megvásárolható a HOMETOLS webáruházban, vagy megrendelhető nálam is! Sőt, most facebook-os játékomban meg is nyerhető!
A DVD ára 4.990,- + postaköltség. A webáruházban pedig megvásárolható egy kezdő csomag, mely a gépet, minden szerelvényt és tartozékot is tartalmaz, amire a kezdéshez szükséged lehet. Itt láthatsz egy kis ízelítőt is a DVD-n lévő videóból.
Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megrendelni a kiadványt keress az uvegvarazs@freemail.hu e-mail címen.