Minden jog fenntartva! Az oldal teljes, vagy részleges másolása tilos! Mivel az összefoglaló segítő szándékkal született ezért kérem az alábbi link bemásolásával terjeszteni:
http://www.uvegvarazs-muhely.blogspot.com/

2013. augusztus 20., kedd

"A" lavór....

Van énnekem egy nagyon kedves ismerősöm-barátnőm.. Magyarország csücskében, Zemplénben él családjával, egy cca 100 főt számláló gyönyörű kis faluban, Regécen... Otthona igazi meleg családi fészek, hamisítatlan vidéki hangulatban...
Berendezési tárgyai, kiegészítői mind-mind nagymamáink korát idézik..









Az ilyen berendezéshez sokszor szerencse (jókor lenni jó helyen), éles szem (meglátni a kincset a "szemétben") és kreatív gondolkodás kell... Így esett ez most is, a ház asszonya jókor, jó helyen meglátott egy rozsdás lavórtartó állványt... azonnal beleszeretett.. az állvány felújítás alatt van, azonban a belevaló lavór máris nálam kötött ki... A fürdőszoba levendulás tükréhez kellett igazítanom kicsit a stílusát :-)
Ilyen lett:
A lavór tölti majd be a mosdókagyló szerepét, felette a levendulás tükörrel.. Alig várom, hogy láthassam készen is!!!

Ezt a varázslatos nyugalmat bárki megnézheti, aki szereti a csendet, a jó levegőt, a nagy hegyi túrákat. A háziasszony ugyanis  falusi turizmussal is foglalkozik. Házuk kiadó, egész évben várja a nagyvárosok zaját hátrahagyni vágyó vendégeket. Ha teljes kikapcsolódásra vágysz még az igazi ízes házi kosztot is kérheted tőle!
Részletek ITT!
Ha Regécen jársz, a várat feltétlen nézd meg!!!













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Észrevételedet, megjegyzésedet szívesen fogadom!